



Tour Name	Grand Tour of Hong Kong	Ş				
Duration	9 hours 30 mins					
No. Of persons	25 - 120					
Tour Description	Cantonese lunch. Step about bustling Victoria Harbour harbour area of Hong Konbefore viewing the Shaulfishing junks. A brief rest wonderful craftsmanship famous for its clothes, fur you travel up the famed I of the Sky Terrace at The of the city. Aberdeen fish ride before taking a short delicious, typical Chinese	, with coffee or tea served ng, along the waterfront o Kei Wan Typhoon Shelter stop will be made at one of of the goods. Continue to rniture, oriental souvenirs Hong Kong Peak during a	junk to enjoy a leisurely on board. The cruise sa f Central, Wanchai, Cause home of the fishing famof the city's jewellery fact the small village of Stan and great shopping. Enjoyeisurely coach ride, befoet, it offers a truly impreded of water people. Endown the Marina Club, whe	harbour cruise through the ils out to the Eastern eway Bay and North Point nilies and their deep sea tories for you to see the ley and Stanley Market, by the sights and scenery as re visiting the viewing deck ssive must-see perspective injoy a brief sampan boat re you'll be served a		
Vehicle Type	dependent. motor coach	motor coach	motor coach	motor coach		
No. Of persons per	25	30	35	40		
coach	25	30		10		
Nett Price per Pax	USD 340	USD 322	USD 309	USD 302		
Price Inclusions  Price Exclusions	certified English speaking guide, entrance to sights as indicated in itinerary, meals if indicated in itinerary, motor coach transfer as indicated in itinerary, and 10-15% affiliate commissions, tips/gratuity, tax, etc.  personal expense as own food, drink, lunch or dinner, souvenier, etc.					
Time		Itinerary	<u> </u>			
09:00 – 09:30	•			Duration		
09:30 – 10: 30	irransfer to Stanley Mark	et		30 mins		
05.50 10.50	Visit Stanley Market	et				
	<u> </u>	et		30 mins		
10:30 - 11:00 11:00 - 12:00	Visit Stanley Market	et		30 mins 60 mins		
10:30 - 11:00	Visit Stanley Market Transfer to the Peak	et		30 mins 60 mins 30 mins		
10:30 - 11:00 11:00 - 12:00 12:00 - 12:30	Visit Stanley Market Transfer to the Peak Visit the Peak			30 mins 60 mins 30 mins 60 mins		
10:30 - 11:00 11:00 - 12:00 12:00 - 12:30 12:30 - 13:30	Visit Stanley Market Transfer to the Peak Visit the Peak Transfer to lunch			30 mins 60 mins 30 mins 60 mins 30 mins		
10:30 - 11:00 11:00 - 12:00 12:00 - 12:30 12:30 - 13:30 13:30 - 14:00	Visit Stanley Market Transfer to the Peak Visit the Peak Transfer to lunch Lunch at local restaurant			30 mins 60 mins 30 mins 60 mins 30 mins 60 mins		
10:30 - 11:00 11:00 - 12:00 12:00 - 12:30 12:30 - 13:30 13:30 - 14:00 14:00 - 16:00	Visit Stanley Market Transfer to the Peak Visit the Peak Transfer to lunch Lunch at local restaurant Transfer to Victoria Harbe	our		30 mins 60 mins 30 mins 60 mins 30 mins 30 mins 60 mins 30 mins		
10:30 - 11:00 11:00 - 12:00	Visit Stanley Market Transfer to the Peak Visit the Peak Transfer to lunch Lunch at local restaurant Transfer to Victoria Harbo Visit Victoria Harbour	our		30 mins 60 mins 30 mins 60 mins 30 mins 60 mins 30 mins 120 mins		
10:30 - 11:00 11:00 - 12:00 12:00 - 12:30 12:30 - 13:30 13:30 - 14:00 14:00 - 16:00 16:00 - 16:15	Visit Stanley Market Transfer to the Peak Visit the Peak Transfer to lunch Lunch at local restaurant Transfer to Victoria Harbo Visit Victoria Harbour Transfer to Gem Factory	our		30 mins 60 mins 30 mins 60 mins 30 mins 60 mins 120 mins 15 mins		
10:30 - 11:00 11:00 - 12:00 12:00 - 12:30 12:30 - 13:30 13:30 - 14:00 14:00 - 16:00 16:00 - 16:15 16:15 - 17:00	Visit Stanley Market Transfer to the Peak Visit the Peak Transfer to lunch Lunch at local restaurant Transfer to Victoria Harbour Visit Victoria Harbour Transfer to Gem Factory Visit Gem Factory Outlet	our Outlet		30 mins 60 mins 30 mins 60 mins 30 mins 60 mins 30 mins 120 mins 15 mins 45 mins		

## Pricing Notes:

- All quoted prices for Hong Kong in this template are based on English speaking guide.
- Private and boutique tours are available and on request basis.
- All quoted prices apply for Ocean Terminal and Kai Tak Terminal. Tour timings are based on ship docking at Ocean Terminal.







Tour Name	Sconic Highlights			
Duration	Scenic Highlights 5 hours 40 mins			
No. Of persons	25 - 200			
Tour Description		res you to many of Hong k	(ong's famous highlights	
Tour Description	This popular tour introduces you to many of Hong Kong's famous highlights.  One of the city's most popular spots is Victoria Peak, where visitors from all over the world come to se			
	the spectacular views. Sit back and relax during a panoramic coach journey to the top of the mountain			
	before visiting the viewing		•	•
	famed views of the city's	•		, , ,
	The first store selling arte	•		
	developed into a busy tou	•	•	
	souvenirs. As well as shop	<u> </u>		
	pubs and restaurants.		•	
	The renowned fishing villa	age of Aberdeen is home t	o hundreds of people who	o spend their entire life on
	the water. Take this wond	lerful opportunity to take	a short sampan boat ride,	taking in the fascinating
	sights by water. A quick s	op will be made at a Jewe	ellery factory to freshen-u	p and browse the
	collection of hand-made j	ewellery.		
	One of the first traditiona	l-style temples built 100 y	ears ago, Man Mo has a g	reat canopy dominating
	the temple with huge har	ging coils of incense. The	incense is donated by tho	se making offerings to the
	Taoist gods of literature (			
	During your tour, you'll al	so see modern high-rise s	kyscrapers, a busy harbou	r and traditional ways of
	life on the water.			
	Please note that views fro	om the Sky Terrace are we	ather dependent.	
Vehicle Type	motor coach	motor coach	motor coach	motor coach
No. Of persons per	25	30	35	40
coach	LICD 422	LICD 100	LICD 404	LICD OA
Nett Price per Pax	USD 122	USD 109	USD 101	USD 94
Price Inclusions	, ,	guide, entrance to sights	•	
	itinerary, motor coach tra	nster as indicated in itiner	rary, and 10-15% amiliate	commissions,
Price Exclusions	tips/gratuity, tax, etc. personal expense as own	food dript lunch or dipp	or couverier etc	
Time	personal expense as own	Itinerary	er, souverner, etc.	Duration
07:00 – 07:30	Transfer to Stanley Marke	•		30 mins
07:30 – 07:30	Visit Stanley Market	:•		60 mins
08:30 - 09:00	Transfer to the Peak			30 mins
09:00 – 10:00	Visit the Peak			60 mins
10:00 – 10:15	Transfer to Aberdeen			15 mins
10:15 – 10:45				
10:45 – 11:00	Aberdeen, enjoy a sampan boat ride 30 mins  Transfer to Tian Hau Temple 15 mins			
11:00 – 11:30	Visit Tian Hau Temple 30 mins			
11:30 – 11:45	Transfer to Jewelry Factor	7V		15 mins
11:45 – 12:25	Visit Jewelry Factory	у		40 mins
11:45 – 12:25 12:25 – 12:40				
12:25 – 12:40	pransier back to pier	Transfer back to pier 15 mins		





Tour Name	Shopping Trip				
Duration	5 hours 30 mins				
No. Of persons	25 - 200				
No. Of persons  Tour Description	When it comes to she retail therapy.  The bustling street is skills. Stanley Marke shoes, art, woodcar for friends and relate At the western end  Your next destination see how pieces of he purchase any of the Visit Hollywood Road perfect place to find much more. Even if	market in Stanley is ideal for et has an array of shops an vings, ornaments and leat cives and you can also wan of Stanley's main street all on will be a jewellery facto and-made jewellery are purgens which take your fan and Cat Street, a small land d woodblock prints, china, you decide not to purchas	or those shoppers who like d stalls, ranging from brar her goods. This is an ideal der along the waterfront I so lies Tin Hau Temple, on ry in the harbour-side areast together. You will, of cocy.  ane filled with stalls selling porcelain, Buddha statues e any of the unusual and i	what better place for a spot of a to practise their bargaining and name clothing to sports place to pick up some souvenirs ined with bars and restaurants. e of the oldest in Hong Kong. a of Aberdeen, where you can urse, have an opportunity to g curios and antiques - it's a s, snuff, perfume bottles and interesting items on sale, the treets and markets is sure to	
	Notes: Passengers are advised to take care of personal possessions whilst in crowded areas. The				
	,	gner clothing cannot be gu			
Vehicle Type	motor coach	motor coach	motor coach	motor coach	
No. Of persons per coach	25	30	35	40	
Nett Price per Pax	USD 63	USD 52	USD 44	USD 39	
Price Inclusions		eaking guide, entrance to such transfer as indicated in tc.	-	·	
Price Exclusions	personal expense as	s own food, drink, lunch or	dinner, souvenier, etc.		
Time		Itinerary		Duration	
09:30 – 10:00	Transfer to Stanley	Market		30 mins	
10:00 – 11: 30	Visit Stanley Market			90 mins	
11:30 - 12:00	Transfer to the Gem Factory Outlet			30 mins	
12:00 – 13:00	Visit the Gem Facto	ry Outlet		60 mins	
13:00 – 13:30	Transfer to cat stree	et		30 mins	
13:30 – 14:30	Visit cat street			60 mins	
14:30 – 15:00	Transfer back to pie	r		30 mins	





Tour Name	Walk Old and New				
Duration	4 hours 30 mins				
No. Of persons	25 - 200				
Tour Description	Hong Kong is a city b	best discovered on foot ar	nd this tour takes you deep	into the heart of the city.	
	its curio and antique porcelain, Buddha so The lively district of holder of the world' people daily and is 8 particular hot spot of The huge, grey build a testimony to Hong The compact narrow	e shops. Hollywood Road in tatues, snuff and perfume Soho is home to the Midson Soho is a solution of the Central District Kong's colonial heritage.	s the perfect place to find bottles, Chinese furniture Levels Escalator, currently or. This one-direction escal n area packed with bars ar Police Station features Do	the Guinness World Record lator carries almost 34,000 and restaurants and is a cric-style columns and stands as with stalls and shops selling	
Vehicle Type	motor coach	motor coach	motor coach	motor coach	
No. Of persons per coach	25	30	35	40	
Nett Price per Pax	USD 44	USD 36	USD 31	USD 27	
Price Inclusions	certified English speaking guide, entrance to sights as indicated in itinerary, meals if indicated in itinerary, motor coach transfer as indicated in itinerary, and 10-15% affiliate commissions, tips/gratuity, tax, etc.				
Price Exclusions	personal expense as	s own food, drink, lunch o	r dinner, souvenier, etc.		
Time		Itinerary		Duration	
09:00 – 10:00	Transfer to Man Mo	Transfer to Man Mo Temple			
10:00 – 12: 30	Stroll down Man Mo	Temple and Hollywood F	Road	150 mins	
12:30 – 13:30	Transfer back to pie	r		60 mins	





Tour Name	Evening Harbour Cruise			
Duration	3 hours			
No. Of persons	15 - 160			
Tour Description	Admire the glittering harb	our and sparkling skyscra	pers by night on this eveni	ng cruise.
	Board a traditionally-styled Chinese Junk and cruise out to the Eastern Harbour of Hong Kong, passing the shimmering waterfronts of Central and the main banking and commercial area. See the pristine skyscrapers, lit up against the night sky, including the Bank of China, the HSBC headquarters and the International Finance Centre, the tallest building in Hong Kong.  The famous world of 'Suzy Wong' has now evolved into a prominent commercial district, adorned with giant neon signs along the rooftops and harbour-front buildings. During your cruise, you'll see many sights of Kowloon's bustling harbours.  Enjoy unlimited refreshments from the bar as you watch the sights and city lights pass by and witness the incredible Symphony of Lights Show.  Notes: Passengers are advised that there will be a walk of around 10-15 minutes to reach the junk if the ship is berthed at Ocean Terminal, If the ship is berthed at Kai Tak Cruise Terminal, coach transfer is included therefore the duration of the tour may vary. Passengers must be able to access a few steps onto and off the boat. Some sea swells may be experienced within the harbour and delays may be encountered due to water traffic. There is no meal or snacks served on the boat so passengers are			
Vehicle Type	advised to have dinner be motor coach	motor coach	motor coach	motor coach
No. Of persons per	25	30	35	40
coach				
Nett Price per Pax	USD 166	USD 159	USD 152	USD 148
Price Inclusions	certified English speaking	<u> </u>	•	<u>-</u>
	(join-in basis), meals if ind	licated in itinerary, motor	coach transfer as indicate	d in itinerary, and 10-15%
	affiliate commissions, tips,			
Price Exclusions	personal expense as own t	food, drink, lunch or dinne	er, souvenier, etc.	
Time		Itinerary		Duration
18:30 – 19:00	Transfer or walk to junk 30 mins			30 mins
19:00 – 19:30	Boarding river cruise	Boarding river cruise 30 mins		
19:30 – 21: 00	Evening River Cruise			90 mins







Tour Name	New Territories			
Duration	5 hours 30 mins			
No. Of persons	25 - 200			
Tour Description	A unique opportunity to visit a side of the city which is often unseen.			
	Your first stop will be at t into the lifestyles of village transformed this once en	ers in the New Territor	•	thentic and fascinating insight lopment completely
	The next visit is to Chuk Lam Sim Yuen (Bamboo Forest Monastery) which is one of the most impressive temple complexes in Hong Kong. The temple was completed in 1932 when, legend has it, Tou Tei, the earth god, told an elderly monk to build it. The temple contains three of the largest golden Buddhas in the territory.			
	An unexpected delight in this district is the Wishing Tree outside the Tin Hau Temple in Lam Tsuen. An ancient banyan, it is festooned with red and gold incense papers and other offerings thrown into its branches by the faithful - and the hopeful. Adjoining trees, thought to be equally lucky also bear their			
	share of colourful wishing papers. According to tradition, at Chinese New Year, people pray for year-long peace by scribbling their dreams on slips of red paper tied to an orange with string. They then toss them into the air and if the lucky paper charm catches on the tree, it is said that the wish will be granted.			
Vehicle Type	motor coach	motor coach	motor coach	motor coach
No. Of persons per coach	25	30	35	40
Nett Price per Pax	USD 73	USD 60	USD 52	USD 45
Price Inclusions  Price Exclusions	certified English speaking itinerary, motor coach tratips/gratuity, tax, etc.	nsfer as indicated in it	inerary, and 10-15% affil	·
	personal expense as own		inner, souvenier, etc.	Duration
Time 09:00 – 09:15	Transfer to Com Tung III	Itinerary		Duration 15 mins
09:00 - 09:15 09:15 - 10:30	Transfer to Sam Tung Uk Visit Sam Tung Uk			75 mins
10:30 – 10:45		and Man Mo Temple		15 mins
10:45 – 11:50		· ·		
11:50 – 12:05	·			15 mins
12:05 – 13:00	9			55 mins
13:00 – 13: 10	Transfer to Bamboo Mon	asterv		10 mins
13:10 – 14:20	Visit Bamboo Monastery	1		70 mins
14:20 – 14:30	Transfer or walk back to p	pier		10 mins





Duration   S hours 30 mins	Tour Name	Hong Kong by Night			
Few cityscapes are as spellbinding as the view of Hong Kong from the Peak, the green-swathed mountain that looms above Central's tight-packed ranks of skyscrapers. Cool, clear and removed from the city's bustle, the area has long been one of the city's most exclusive retreats. Enjoy a scenic coad journey as you make your way to the Peak Tower at the top of the mountain. Take in the renowned views of the Harbour and beyond from the viewing deck of the Sky Terrace. After returning to groun level, proceed to the Peking Garden Restaurant where your traditional 8 course Peking duck dinner:  be served in a bustling and lively atmosphere. The multimedia spectacle Symphony of Lights Show employs coloured lights, lasers, holograms and searchlights synced to music to transform 33 building along Victoria Harbour. Hailed as the World's Largest Permanent Light and Sound Show by Guinness  World Records, the show commemorates the energy, spirituality and diversity that is Hong Kong. Ho Kong is one of the world's great movie capitals, and the Avenue of Stars is the island's answer to Hollywood's famous Walk of Fame. The Avenue also features a towering Hong Kong film awards statuette and a life-size statue of the legendary Bruce Lee. Temple Street night market is lined with after row of brightly lit stalls hawking inexpensive goods. The wares range from clothing, jewellery a accessories to CDs, electronic gadgets and lugeage.  Essential information. There is approximately 2 hours' walking on this tour. Please note that the Sky Terrace at The Peak will be open to the public during the visit and the order of sights may operate in reverse to avoid congestion. Views from the Sky Terrace will be weather dependent. 1 soft drink or local beer will be included.  Vehicle Type  motor coach  motor coach  motor coach  motor coach  personal expense as own food, drink, lunch or dinner, souvenier, etc.  Time  timerary, motor coach transfer as indicated in itinerary, and 10-15% affiliate commissions, tips/gratuity, tax, etc.  Price Exclusions	Duration	5 hours 30 mins			
mountain that looms above Central's tight-packed ranks of skyscrapers. Cool, clear and removed fro the city's bustle, the area has long been one of the city's most exclusive retreats. Enjoy a scenic coad journey as you make your way to the Peak Tower at the top of the mountain. Take in the renowned wiews of the Harbour and beyond from the viewing deck of the Sky Terrace. After returning to groun level, proceed to the Peking Garden Restaurant where your traditional 8 course Peking duck dinner: be served in a bustling and lively atmosphere. The multimedia spectacle Symphony of Lights Show employs coloured lights, lasers, holograms and searchlights synced to music to transform 33 building along Victoria Harbour. Hailed as the World's Largest Permanent Light and Sound Show by Guinness World Records, the show commemorates the energy, spirituality and diversity that is Hong Kong. He Kong is one of the world's great movie capitals, and the Avenue of Stars is the island's answer to Hollywood's famous Walk of Fame. The Avenue also features a towering Hong Kong film awards statuette and a life-size statue of the legendary Bruce Lee. Temple Street night market is lined with a after row of brightly lit stalls hawking inexpensive goods. The wares range from clothing, jewellery a accessories to CDs, electronic gadgets and luggage.  Essential information. There is approximately 2 hours' walking on this tour. Please note that the Sky Terrace at The Peak will be open to the public during the visit and the order of sights may operate in reverse to avoid congestion. Views from the Sky Terrace will be weather dependent. 1 soft drink or local beer will be included.  Vehicle Type motor coach motor coach motor coach motor coach motor coach world coach motor coach motor coach motor coach ransfer as indicated in itinerary, meals if indicated in tinerary, motor coach transfer as indicated in itinerary, and 10-15% affiliate commissions, tips/gratuity, tax, etc.  Price Exclusions personal expense as own food, drink, lunch or dinner, souve	No. Of persons	25 - 200			
Vehicle Typemotor coachmotor coachmotor coachmotor coachNo. Of persons per coach25303540Nett Price per PaxUSD 238USD 227USD 216USD 209Price Inclusionscertified English speaking guide, entrance to sights as indicated in itinerary, meals if indicated in itinerary, motor coach transfer as indicated in itinerary, and 10-15% affiliate commissions, tips/gratuity , tax, etc.Price Exclusionspersonal expense as own food, drink, lunch or dinner, souvenier, etc.TimeItineraryDuration16:45 - 17:15Transfer to Victoria Peak30 mins17:15 - 18:15Visit Victoria Peak60 mins18:15 - 18:45Transfer to dinner30 mins18:45 - 19:45Peking Duck Dinner60 mins19:45 - 20:00Transfer to view lights show15 mins20:00 - 20:15Symphony of Lights Show15 mins20:15 - 20: 30Transfer to Temple Street Night Market15 mins20:30 - 22:00Visit Temple Street Night Market90 mins	Tour Description	mountain that looms at the city's bustle, the ar journey as you make you wiews of the Harbour at level, proceed to the Pube served in a bustling employs coloured light along Victoria Harbour World Records, the shock Kong is one of the wor Hollywood's famous World statuette and a life-size after row of brightly little accessories to CDs, election Essential information. Terrace at The Peak with reverse to avoid congestions.	bove Central's tight-pace has long been one of our way to the Peak Town deepond from the view eking Garden Restauran and lively atmosphere. Its, lasers, holograms and the World's Its ow commemorates the lid's great movie capitals and a stalls hawking inexpensions and lugger there is approximately and the public stion. Views from the Slove one of the public stion.	ked ranks of skyscrapers. The city's most exclusive wer at the top of the mour wing deck of the Sky Terrat where your traditional 8 The multimedia spectacle I searchlights synced to margest Permanent Light and energy, spirituality and divide and the Avenue of Stars e also features a towering y Bruce Lee. Temple Stree sive goods. The wares ranguage.	Cool, clear and removed from retreats. Enjoy a scenic coach ntain. Take in the renowned ace. After returning to ground course Peking duck dinner will Symphony of Lights Show usic to transform 33 buildings and Sound Show by Guinness versity that is Hong Kong. Hong is the island's answer to g Hong Kong film awards at night market is lined with row ge from clothing, jewellery and our. Please note that the Sky der of sights may operate in
No. Of persons per coach  Nett Price per Pax  USD 238  USD 227  USD 216  USD 209  Price Inclusions  certified English speaking guide, entrance to sights as indicated in itinerary, meals if indicated in itinerary, motor coach transfer as indicated in itinerary, and 10-15% affiliate commissions, tips/gratuity, tax, etc.  Price Exclusions  personal expense as own food, drink, lunch or dinner, souvenier, etc.  Time  Itinerary  Duration  16:45 – 17:15  Transfer to Victoria Peak  30 mins  17:15 – 18:15  Visit Victoria Peak  60 mins  18:15 – 19:45  Peking Duck Dinner  19:45 – 20:00  Transfer to view lights show  15 mins  20:00 – 20:15  Symphony of Lights Show  15 mins  20:15 – 20: 30  Transfer to Temple Street Night Market  90 mins	Vahiala Tuna			matar acad	motor cooch
coachNett Price per PaxUSD 238USD 227USD 216USD 209Price Inclusionscertified English speaking guide, entrance to sights as indicated in itinerary, meals if indicated in itinerary, motor coach transfer as indicated in itinerary, and 10-15% affiliate commissions, tips/gratuity , tax, etc.Price Exclusionspersonal expense as own food, drink, lunch or dinner, souvenier, etc.TimeItineraryDuration16:45 - 17:15Transfer to Victoria Peak30 mins17:15 - 18:15Visit Victoria Peak60 mins18:15 - 18:45Transfer to dinner30 mins18:45 - 19:45Peking Duck Dinner60 mins19:45 - 20:00Transfer to view lights show15 mins20:00 - 20:15Symphony of Lights Show15 mins20:15 - 20: 30Transfer to Temple Street Night Market15 mins20:30 - 22:00Visit Temple Street Night Market90 mins	7.				
Price Inclusions  certified English speaking guide, entrance to sights as indicated in itinerary, meals if indicated in itinerary, motor coach transfer as indicated in itinerary, and 10-15% affiliate commissions, tips/gratuity, tax, etc.  Price Exclusions  personal expense as own food, drink, lunch or dinner, souvenier, etc.  Time  Itinerary  Duration  16:45 – 17:15  Transfer to Victoria Peak  30 mins  17:15 – 18:15  Visit Victoria Peak  60 mins  18:15 – 18:45  Transfer to dinner  30 mins  18:45 – 19:45  Peking Duck Dinner  60 mins  19:45 – 20:00  Transfer to view lights show  15 mins  20:00 – 20:15  Symphony of Lights Show  15 mins  20:15 – 20: 30  Transfer to Temple Street Night Market  90 mins	coach				
itinerary, motor coach transfer as indicated in itinerary, and 10-15% affiliate commissions, tips/gratuity, tax, etc.  Price Exclusions personal expense as own food, drink, lunch or dinner, souvenier, etc.  Time Itinerary Duration  16:45 – 17:15 Transfer to Victoria Peak 30 mins  17:15 – 18:15 Visit Victoria Peak 60 mins  18:15 – 18:45 Transfer to dinner 30 mins  18:45 – 19:45 Peking Duck Dinner 60 mins  19:45 – 20:00 Transfer to view lights show 15 mins  20:00 – 20:15 Symphony of Lights Show 15 mins  20:15 – 20: 30 Transfer to Temple Street Night Market 90 mins	•				
16:45 – 17:15       Transfer to Victoria Peak       30 mins         17:15 – 18:15       Visit Victoria Peak       60 mins         18:15 – 18:45       Transfer to dinner       30 mins         18:45 – 19:45       Peking Duck Dinner       60 mins         19:45 – 20:00       Transfer to view lights show       15 mins         20:00 – 20:15       Symphony of Lights Show       15 mins         20:15 – 20: 30       Transfer to Temple Street Night Market       15 mins         20:30 – 22:00       Visit Temple Street Night Market       90 mins		itinerary, motor coach tips/gratuity , tax, etc.	transfer as indicated in	itinerary, and 10-15% affil	• •
17:15 – 18:15       Visit Victoria Peak       60 mins         18:15 – 18:45       Transfer to dinner       30 mins         18:45 – 19:45       Peking Duck Dinner       60 mins         19:45 – 20:00       Transfer to view lights show       15 mins         20:00 – 20:15       Symphony of Lights Show       15 mins         20:15 – 20: 30       Transfer to Temple Street Night Market       15 mins         20:30 – 22:00       Visit Temple Street Night Market       90 mins	Time		Itinerary		Duration
18:15 – 18:45       Transfer to dinner       30 mins         18:45 – 19:45       Peking Duck Dinner       60 mins         19:45 – 20:00       Transfer to view lights show       15 mins         20:00 – 20:15       Symphony of Lights Show       15 mins         20:15 – 20: 30       Transfer to Temple Street Night Market       15 mins         20:30 – 22:00       Visit Temple Street Night Market       90 mins	16:45 – 17:15	Transfer to Victoria Pe	ak		30 mins
18:45 – 19:45       Peking Duck Dinner       60 mins         19:45 – 20:00       Transfer to view lights show       15 mins         20:00 – 20:15       Symphony of Lights Show       15 mins         20:15 – 20: 30       Transfer to Temple Street Night Market       15 mins         20:30 – 22:00       Visit Temple Street Night Market       90 mins	17:15 – 18:15	Visit Victoria Peak			60 mins
19:45 - 20:00Transfer to view lights show15 mins20:00 - 20:15Symphony of Lights Show15 mins20:15 - 20: 30Transfer to Temple Street Night Market15 mins20:30 - 22:00Visit Temple Street Night Market90 mins	18:15 – 18:45	Transfer to dinner			30 mins
20:00 – 20:15 Symphony of Lights Show 15 mins 20:15 – 20: 30 Transfer to Temple Street Night Market 15 mins 20:30 – 22:00 Visit Temple Street Night Market 90 mins	18:45 – 19:45	Peking Duck Dinner			60 mins
20:15 – 20: 30 Transfer to Temple Street Night Market 15 mins 20:30 – 22:00 Visit Temple Street Night Market 90 mins	19:45 – 20:00	Transfer to view lights show 15 mins			15 mins
20:30 – 22:00 Visit Temple Street Night Market 90 mins	20:00 – 20:15	Symphony of Lights Show 15 mins			15 mins
· · ·	20:15 – 20: 30	Transfer to Temple Str	eet Night Market		15 mins
22:00 – 22:15 Transfer or walk back to pier	20:30 – 22:00	Visit Temple Street Nig	ht Market		90 mins
22.10 22.15 Intribite of walk back to pier	22:00 – 22:15	Transfer or walk back t	o pier		15 mins





Tour Name	Hong Kong Panoramic Dri	ve Tour		
Duration	3 hours 30 mins			
No. Of persons	15 - 72			
Tour Description	Discover the sights of Hor	ng Kong on this scenic dri	ve taking in photo stops a	long the way from Victoria
	Peak to Tung Chung town			
	Your scenic drive will take	you uphill to Victoria Pe	ak for a photo stop of the	famous concrete jungle,
	including the high rise bu	Idings and the harbour.	Victoria Peak is visited by	millions of tourists and
	locals every year and offe	rs unforgettable views.		
	Continue onto the beauti	ful Repulse Bay via the lo	w block houses towards t	he southern side of Hong
	Kong Island. Sit back and	relax in the comfort of th	e coach as you pass by vie	ews of the South China Sea
	and stunning beaches add	• •		
	Return to Kowloon via the		• ,	
	incredible Tsingma Bridge	·	ade at Tung Chung town fo	or the Ngong Ping 360
	Skyrail before the return	drive.		
	Essential information. Thi	_	,	and the coaches will be
	filled to ensure that every	couple has a window se	at if they require one.	
Vehicle Type	motor coach	motor coach	motor coach	motor coach
No. Of persons per coach	15	20	25	
Nett Price per Pax	USD 75	USD 95	USD 96	
Price Inclusions	certified English speaking	guide, entrance to sights	as indicated in itinerary,	meals if indicated in
	itinerary, motor coach tra	nsfer as indicated in itine	erary, and 10-15% affiliate	e commissions,
	tips/gratuity , tax, etc.			
Price Exclusions	personal expense as own	food, drink, lunch or din	ner, souvenier, etc.	
Time		Itinerary		Duration
09:00 – 10:00	Scenic drive will take you	uphill to Victoria Peak fo	r a photo stop	60 mins
10:00 – 10:45	Drive by Repulse Bay			45 mins
10:45 – 12:30	Bus tour across the incred	lible Tsingma Bridge with	a photo stop for the	105 mins
	Ngong Ping 360 Skyrail er	route transfer back to pi	er	







Tour Name	Magical Macau				
Duration	9 hours				
No. Of persons	25 - 120				
Tour Description	Leave Hong Kong behind	Leave Hong Kong behind and head to the stunning new metropolis of Macau.			
	Board your coach for a sh	ort transfer to the Hong k	Cong Ferry Terminal and j	oin the jetfoil for a fast	
	crossing to the 'Las Vegas	' of the East – Macau. Ma	cau is a stunning new me	tropolis where UNESCO	
	sites are nestled amongst	sparkling new casinos.			
	Discover the history of thi	s former Portuguese trad	ing post as you visit some	e of the most significant	
	•		•	ıry by an Italian Jesuit. Only	
		•	_	by fire during a typhoon in	
	1835. The Museum of Ma		•	· · ·	
				ia. Enjoy some free time at	
	St Paul's and the Museum		<del>-</del>	•	
	Jump back to the 21st Cer			_	
	elevators and an observat		• •		
	beyond. A delicious buffe			urant on the 60th floor	
	•	where you can take in the stunning views as you dine.			
	· ·	Finally, visit A-Ma Temple, built in the 15th Century by Chinese fishermen as a shrine to the goddess A-Ma this is considered to be Macau's oldest temple. The temple consists primarily of 4 halls which sit in			
	perfect harmony with the natural environment. Sit back and relax as you leave the glittering city of Macau behind and join your return jetfoil transfer back to Hong Kong.				
	Essential information: There is approximately 2 hours of walking on this excursion. Entrance to the				
	observation deck is not included.				
Vehicle Type	motor coach	motor coach	motor coach	motor coach	
No. Of persons per	25	30	35	40	
coach					
Nett Price per Pax	USD 341	USD 318	USD 302	USD 288	
<b>Price Inclusions</b>	certified English speaking	guide, entrance to sights	as indicated in itinerary,	meals if indicated in	
	itinerary, motor coach tra	nsfer as indicated in itine	rary, and 10-15% affiliate	commissions,	
	tips/gratuity, tax, etc.				
Price Exclusions	personal expense as own	food, drink, lunch or dinn	er, souvenier, etc.		
Time		Itinerary		Duration	
07:40 – 09:45	Coach from pier to ferry t		similar ferry to Macau	125 mins	
09:45 – 10:00	Transfer to Ruins of St Pa	الد		15 mins	
10:00 – 10:50	Visit Ruins of St Paul			50 mins	
10:50 – 10:55	Walk to Museum of Maca	u		5 mins	
10:55 – 11:40	Visit Museum of Macau			45 mins	
11:40 – 11:50	Transfer to Macau Tower	Transfer to Macau Tower			
11:50 – 13:00	Buffet lunch at the Macau	Tower		70 mins	
13:00 – 13:10	Transfer to A Ma Temple	Transfer to A Ma Temple 10 n			
13:10 – 13:55	Visit A Ma Temple			45 mins	
13:55 – 14:10	Transfer to ferry pier			15 mins	
14:10 – 16:15	Turbo-jet or similar cruise	back to Hong Kong		125 mins	
16:15 – 16:40	Coach transfer back to pie	er		25 mins	







Tour Name	Free Time at 4 Sites					
Duration	5 hours					
No. Of persons	15 - 120					
Tour Description	The perfect way to ex	plore Hong Kong indepe	ndently. Enjoy free time at	4 of the main visitor areas.		
	Once onboard your 4	stop transfer, you will b	e given a map of Hong Kon	g, so you can plan your free		
	time. The first stop w	ill be at Hong Kong Park.	This oasis of green amid a	n urban landscape features an		
	· -	=		e of the walking paths and		
		·		ne highest mountain on Hong		
	_			once a place that the early		
	į –	•	-	ve residential area for ex-pats,		
				me exploring the shopping and		
			· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·	oy a scenic drive as you escape		
	•	·	•	e most expensive housing area		
		•	•	short stop here where you can		
		-		lling artefacts was opened at		
	Stanley Market in 1973. Since then, the site has developed into a busy tourist area selling clothing,					
		handicrafts, leather, silk, cashmere, watches and souvenirs. As well as shopping, the village of Stanley offers an attractive waterfront, lined with bars, pubs and restaurants. You'll have just over an hour to				
	'shop till you drop' before returning to the pier.					
	Essential information: A tour assistant will be on hand to provide practical information about where					
	and when to meet for the onward transportation. A map of Hong Kong will be provided. No entrance					
	fees are included in the	•		20 p. 01.000		
Vehicle Type	motor coach	motor coach	motor coach	motor coach		
No. Of persons per	25	30	35	40		
coach Nett Price per Pax	USD 63	USD 52	USD 44	USD 39		
Price Inclusions						
	certified English speaking guide, entrance to sights as indicated in itinerary, meals if indicated in itinerary, motor coach transfer as indicated in itinerary, and 10-15% affiliate commissions,					
	tips/gratuity, tax, etc.					
Price Exclusions	personal expense as o	own food, drink, lunch o	dinner, souvenier, etc.			
Time		Itinerary		Duration		
08:00 – 08:20	Drive to HK Park			20 mins		
08:20 – 09:00	Visit Hong Kong Park			40 mins		
09:00 – 09:10	Drive to Victoria Peak			10 mins		
09:10 – 09:50	Visit Victoria Peak 40 mins			40 mins		
09:50 – 10:20	Drive to Stanley Market 30 mins			30 mins		
10:20 – 11:35	Visit Stanley Market			75 mins		
11:35 – 11:50	Drive to Repulse Bay			15 mins		
11:50 – 12:20	Photo Stop at Repulse	e Bay		30 mins		
12:20 – 13:00	Coach transfer back t	n nier		40 mins		





Tour Name	Steps of WWII			
Duration	5 hours			
No. Of persons	10 - 24			
Tour Description	World War II. At the extre constructed to defend the scene of bitter fighting be the attacking Japanese Ar seafood restaurant of Lei display in giant fish tanks, ride to Sai Wan Ho on Ho Victorian-era Lei Yue Mur to Victoria Harbour, wher Hong Kong Government the Museum of Coastal Defer the Ming and Qing dynast sovereignty resumed ove Essential information: The packed lunch and bottle of	emity of Kowloon Perese eastern approaches tween the couraged my during the battle Yue Mun (literally the ready to be picked in g Kong Island to visit fort. The fort occupies the British had built ook the decision to conce. Inside the muser ites, the British period in Hong Kong.  There is approximately of water is included of the eastern is included to the eastern in the eastern is included to the eastern in the eastern	ninsula is Devil's Peak. This less to Hong Kong harbour. Less us Indian soldiers serving une for Hong Kong. Continue were 'Mouth of the Carp') and for lunch or dinner. At the exit the Museum of Coastal Devied a strategic position guard lt military style barracks as exconserve and develop the four, there is a permanent extend the Japanese Invasion and	arn about how this was the nder the British command and with a walk through the see live fish and seafood on and of the village, enjoy a ferry efence, housed inside the late rding the eastern approaches early as 1844. In 1993, the ort into the present day chibition with exhibits from d the period after Chinese heven ground on this tour. A reminded to wear
Vehicle Type	motor coach	motor coach	motor coach	motor coach
No. Of persons per coach	10			
Nett Price per Pax	USD 136			
Price Inclusions	certified English speaking guide, entrance to sights as indicated in itinerary, meals if indicated in itinerary, motor coach transfer as indicated in itinerary, and 10-15% affiliate commissions, tips/gratuity, tax, etc.			
Price Exclusions	personal expense as own	food, drink, lunch o	dinner, souvenier, etc.	
Time		Itinerary		Duration
08:00 – 08:15	Drive to Devil's Peak			15 mins
08:15 – 10:30	Visit Devil's Peak, hike through the village to enjoy a ferry ride to Sai Wan Ho on Hong Kong Island			Ho 135 mins
10:30 – 11:00	Walk to Museum of Coast	tal Defence		30 mins
11:00 – 12:30	Visit Museum of Coastal [	Defence		90 mins
12:30 – 13:00	Coach transfer back to pie	er		30 mins





Tour Name	Hong Kong by Vinta	ge Tram		
Duration	5 hours 20 mins			
No. Of persons	15 - 48			
Tour Description	Depart the port by coach as you head towards the tram depot, where you'll board a vintage double-decker tram, for a scenic tram ride along the northern part of Hong Kong island. Wind your way from Western Market through the island's Central, Wan Chai and Admiralty Districts to Causeway Bay and back. Marvel at the sights of this vibrant and bustling city as your friendly and knowledgeable guide narrates, bringing the street scenes around you to life and pointing out landmark buildings, decorated with traditional Chinese motifs and illuminations. Continue to one of Hong Kong's finest restaurants, where you can indulge in a complimentary, sumptuous 8-course Chinese traditional dinner. Reboard your coach and take in the brilliantly-coloured neon signs that illuminate Nathan Road, Hong Kong's 'Golden Mile' of shops. Enjoy some free time for retail therapy at Temple Street Night Market, an amazing shopping district featuring rows of brightly lit stalls hawking an astonishing variety of inexpensive goods.  Essential information: There is approximately 1½ hours of walking on this tour and some steps to negotiate to board the vintage tram.			
Vehicle Type	motor coach	motor coach	motor coach	motor coach
No. Of persons per coach	15	20		
Nett Price per Pax	USD 259	USD 232		
Price Exclusions	itinerary, motor coatips/gratuity, tax, e		itinerary, and 10-15% affil	
Price Exclusions	personal expense a	s own food, drink, lunch or	ainner, souvenier, etc.	D
Time		Itinerary		Duration
16:00 – 16:30	Depart from ship fo			30 mins 90 mins
16:30 – 18:00		Enjoy a scenic tram ride along the northern part of Hong Kong Island		
18:00 – 19:30		t Chinese Restaurant		90 mins
19:30 – 20:50	Free time for shopp	ing at Temple Street Night	Market	80 mins
20:50 – 21:20	Coach transfer back	to pier		30 mins





Tour Name	Hidden Hong Kong	Hidden Hong Kong					
Duration	5 hours						
No. Of persons	15 - 60						
Tour Description	The Chi Lin Nunnery is a large temple complex of elegant wooden architecture, treasured Buddhist relics and soul-soothing lotus ponds. The complex was established in 1934 and renovated in the Tang dynasty style in 1990. During your visit, you'll see a series of temple halls, some of which contain gold, clay and wooden statues. Next door to the Chi Lin Nunnery is the Nan Lian Garden, nestled amongst a myriad of high-rise apartments. Its scenic garden is meticulously landscaped and provides a moment of tranquility away from the hectic pace of Hong Kong. The Kowloon Walled City Park of Hong Kong was designed into a south Yangtze River garden in the features of early Qing Dynasty (1644-1911) with well maintained distinctive flavours and architectures of the old Walled City. During the reconstruction, some ancient objects and relics were discovered, which are now well protected and exhibited to the masses. Hong Kong's Museum of History is one of the most interesting museums in Hong Kong. Established in 1975, it occupies a state-of-the-art building with an area of 17,500 square metres. You'll have the chance to see early newspapers, a complete set of Hong Kong currencies, documents and a huge collection of historical photos, including village furniture, fishing ships and other fishing equipment, traditional clothes, customs and beliefs.  Essential information: There is approximately 2 hours of walking on this tour and some steps to negotiate at the museum. This tour does not operate on Tuesdays.						
Vehicle Type	motor coach	motor coach	motor coach	motor coach			
No. Of persons per coach	15	20	25	30			
Nett Price per Pax	<del></del>						
	USD 87	USD 66	USD 63	USD 52			
Price Inclusions	certified English spea itinerary, motor coac tips/gratuity, tax, etc	king guide, entrance to si th transfer as indicated in	ghts as indicated in itinera itinerary, and 10-15% affil	ry, meals if indicated in			
Price Exclusions	certified English spea itinerary, motor coac tips/gratuity, tax, etc	king guide, entrance to si th transfer as indicated in c. own food, drink, lunch or	ghts as indicated in itinera itinerary, and 10-15% affil	iry, meals if indicated in iate commissions,			
Price Exclusions Time	certified English spea itinerary, motor coac tips/gratuity, tax, etc personal expense as	king guide, entrance to si th transfer as indicated in c. own food, drink, lunch or Itinerary	ghts as indicated in itinera itinerary, and 10-15% affil	iry, meals if indicated in iate commissions,  Duration			
Price Exclusions Time 09:00 - 09:15	certified English spea itinerary, motor coac tips/gratuity , tax, etc personal expense as Transfer to The Chi Li	king guide, entrance to si th transfer as indicated in c. own food, drink, lunch or Itinerary in Nunnery	ghts as indicated in itinera itinerary, and 10-15% affil	pry, meals if indicated in liate commissions,  Duration 15 mins			
Price Exclusions Time 09:00 - 09:15 09:15 - 10:15	certified English spea itinerary, motor coac tips/gratuity , tax, etc personal expense as Transfer to The Chi Li Visit Chi Lin Nunnery	king guide, entrance to si th transfer as indicated in c. own food, drink, lunch or Itinerary in Nunnery	ghts as indicated in itinera itinerary, and 10-15% affil	Duration 15 mins 60 mins			
Price Exclusions Time 09:00 - 09:15 09:15 - 10:15 10:15 - 10:45	certified English spea itinerary, motor coac tips/gratuity , tax, etc personal expense as Transfer to The Chi Li	king guide, entrance to si th transfer as indicated in c. own food, drink, lunch or Itinerary in Nunnery	ghts as indicated in itinera itinerary, and 10-15% affil	Duration 15 mins 60 mins 30 mins			
Price Exclusions Time 09:00 - 09:15 09:15 - 10:15	certified English spea itinerary, motor coac tips/gratuity , tax, etc personal expense as Transfer to The Chi Li Visit Chi Lin Nunnery Visit Nan Lian Garder	king guide, entrance to si th transfer as indicated in c. own food, drink, lunch or Itinerary in Nunnery	ghts as indicated in itinera itinerary, and 10-15% affil	Duration 15 mins 60 mins			
Price Exclusions Time 09:00 - 09:15 09:15 - 10:15 10:15 - 10:45 10:45 - 11:00	certified English spea itinerary, motor coac tips/gratuity, tax, etc personal expense as Transfer to The Chi Li Visit Chi Lin Nunnery Visit Nan Lian Garder Transfer to Kowloon	king guide, entrance to si th transfer as indicated in c. own food, drink, lunch or Itinerary in Nunnery Walled Park	ghts as indicated in itinera itinerary, and 10-15% affil	Duration 15 mins 60 mins 30 mins 15 mins			
Price Exclusions Time  09:00 - 09:15  09:15 - 10:15  10:15 - 10:45  10:45 - 11:00  11:00 - 12:00	certified English spea itinerary, motor coad tips/gratuity, tax, etc personal expense as Transfer to The Chi Li Visit Chi Lin Nunnery Visit Nan Lian Garder Transfer to Kowloon Visit Kowloon Walled	king guide, entrance to si th transfer as indicated in c. own food, drink, lunch or Itinerary in Nunnery Walled Park I Park um of History	ghts as indicated in itinera itinerary, and 10-15% affil	Duration 15 mins 60 mins 15 mins 60 mins 60 mins			





Tour Name	Farewell Tour (Ends at Airport)					
Duration	6 hours					
No. Of persons	20 - 150					
Tour Description	Depart the pier for a ride to the fragrant Flower Market. Stroll on the alley to view assorted flowers and					
	plants imported worldwide. Next, you will continue to visit the Bird Garden where 70 bird stalls are					
	showcasing a variety of melodious songbirds. The garden with its courtyards and moon gates is a					
	pleasure to both, sight and sound. Songbirds remain a favorite pet of some local men, and the garden is					
	testimony to the excessive pampering they receive. Merchants stock items such as fancy teak cages,					
	tiny porcelain water bowls, even culinary delicacies (for birds, that is), such as grasshoppers.					
	Afterwards, you will drive to Chi Lin Nunnery and see the beautiful Nan Lian Garden of Sung Dynasty					
	design. Before transferring to the airport, you will be dropped off at Citygate outlets Tung Chung which					
	offers more than 80 international brand names with year-round discounts and various restaurant. You					
	will have free time for your own lunch and to enjoy shopping. Your tour will end up at the airport.					
	Ecceptial information. The debark tour is ends at Airport and only able to accommedate whe will be					
	Essential information: The debark tour is ends at Airport and only able to accommodate who will be taking flight at 6pm or after.					
Vehicle Type			mataraaah	matarcasah		
	motor coach	motor coach	motor coach	motor coach		
No. Of persons per coach	20	25				
Nett Price per Pax	USD 84	USD 83				
Price Inclusions	certified English speaking guide, entrance to sights as indicated in itinerary, meals if indicated in					
	itinerary, motor coach transfer as indicated in itinerary, and 10-15% affiliate commissions,					
	tips/gratuity , tax, etc.					
Price Exclusions	personal expense as own food, drink, lunch or dinner, souvenier, etc.					
Time		Duration				
09:00 – 09:20	Depart from Pier and tran	20 mins				
09:20 – 10:10	Visit Flower Market and w	50 mins				
10:10 – 10:40	Visit Bird Market	30 mins				
10:40 – 11:15	Transfer from Bird Market to Chi Lin Nunnery and Nan Lian Garden 35 mins					
11:15 – 12:15	Visit Chi Lin Nunnery and	60 mins				
12:15 – 12:55	Transfer to Tung Chung Citygate Outlets 40 mins					
12:55 – 14:35	Free time on own in Tung	100 mins				
14:35 – 15:00	Coach transfer to airport 25 mins					